Boeken

Verschijnt juni 2019!

Tien vragen aan mijn vader

Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft Duncan haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar Tarifa, in het zuiden van Spanje, te komen. Ooit was hij de beste kitesurfer van de wereld. Nu runt hij daar een sappenbar.

Die uitnodiging komt voor Lou precies op het goede moment. Ze heeft op school iets verschrikkelijks gedaan waar ze mee worstelt en wil dolgraag even ontsnappen aan haar schuldgevoel. Gewapend met een lijst met vragen die ze haar vader wil stellen – Wat heb je de afgelopen twaalf jaar gedaan? Heb ik nog broers of zussen? Ben je ergens bang voor? Wat maakt je het gelukkigst? – reizen Lou en haar twee moeders naar Zuid-Spanje.

Onder de Spaanse zon leert Lou haar vader kennen, krijgt ze kitesurfles, wordt ze voor het eerst verliefd én ontdekt ze dat iedereen een tweede kans verdient – ook zij.

Jeugdroman (10+) over familie, zelfvertrouwen, pesten en tweede kansen.

2017

Waterwatje

Wat doe je als je wordt uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van de allerleukste jongen uit je klas, maar wel precies datgene gaat doen wat jij het allerengst vindt? Ebbie wil niets liever dan naar het feestje van Matteo gaan, totdat ze hoort dat ze gaan zwemmen. En dat durft ze niet meer sinds die vreselijke vakantie in Frankrijk twee jaar geleden. Niemand mag het weten, want welke elfjarige is nou bang voor water? Samen met haar beste vriendin Yasmine verzint Ebbie een plan.

Een grappig en opbeurend boek over waterangst, vriendschap én dappere jongens en meiden.

Wil je iets vragen of vertellen aan mij?